♥ siti_noorainie ♥
Bonjour Fellas!



Hye alls~blogwalker.✿welcome to siti Noorainie's blog.it just a simple blog.hope you enjoy.BTW leave your print at the shoutbox! thankyou♥

Navigate !

Diary About me Linkies

SCREAM HERE!!

✿ The Rule !!
✿leave your footprint here~ ✿use your blog LINK ~ ✿please jangan guna bahasa KESAT! ✿TQVM


Credit Section!

Template by : LiyanaIzzati
Basecode made by : AreQil
Background : Nurul Atiqah
Header : Nurin Asyada
Best view : Google Chrome


BERUBAH ??


Heyy fellas and blogwalking sekalian :) lama tak update. sorry buat masa sekarang siti belum dapat follow back korang2 yang dah follow siti tuu .. ada masalah sikit . and i promise kalau siti free, siti follow balik yerr. THANKYOU SO MUCH sebab sudi follow blogs siti :) btw now siti a little bit busy "mencantikkan" blogs baru siti "Aynieyzan Love Journey" then rasa sayang pulak nak delete blog nihh :( sebab dah ramai followers. so i takkan delete blog nihh. blog yang satu lagi tuhh biar my hubby jerr handle hahaha ;D 

* dulu siti berbelog tak pernah sampai 70 followers. so now tak sangka pula dapat lebih dari tuu ;) 

okey! back to our topic now. guys, i really wanna share somethings right now. now, i have realise that something has change! perubahan yang sangat ketara and kalau difikirkan it will make me cry :'( for honestly i miss him. the old him! missing him so bad. now, still remember with my old post yang LEPAS  and see, tekaan siti tepat sekali guys! tepat sekali! :'( now dia tak lagi selalu text siti as usual. dia balik sekolah and said "sayang, bie baruk balit kelak bie msg gik K?" then pukol 8:00 pm dia akan text and tanya khabar, watchu doing, dah makan, dah solat, how your work and ILOVEYOU. everyday he will ask me the same :( then when we have nothing to said, he will ask me permission to let him sleep. siti surohlah dia tidur. because i know he tired. then tomorrow he's gonna wake early to school. but you all wanna know what am i feel ? i feel so sad:'( i'm so lonely. i dont know berapa lama siti akan bertahan seperti ini? mampukah siti bertahan dengan perubahan ini? i dont know :'( i really dont know. setiap hari siti akan tunggu text dari dia. kalau dia text, siti reply lah tapi kalau dia tak text then i just silent myself. siti rasa sia sia jerr buat blog baru tuu :'( nak suroh dia update? dia takkan ada masa punya. now he so busy! so, should i delete it or just let it? emmm ;( 
siti harap sangat2 yang siti mampu bertahan dengan hubungan ini. siti akan sentiasa ingat janji janji siti kat dia;') siti sayang dia . dan akan selalu sayang dia. no one can replace him! no one;') 
maybe i should learn to be alone buat sementara waktu;') Allah know the best for us right? :') so just pray to Him. take care sweetheart. you know right that i will always be there whenever you need me. and you know right that you will always be in my heart :') iLoveyousomore! 
Good night and assalamualaikum ;) 

0 Lovely babe speak!