♥ siti_noorainie ♥
Bonjour Fellas!



Hye alls~blogwalker.✿welcome to siti Noorainie's blog.it just a simple blog.hope you enjoy.BTW leave your print at the shoutbox! thankyou♥

Navigate !

Diary About me Linkies

SCREAM HERE!!

✿ The Rule !!
✿leave your footprint here~ ✿use your blog LINK ~ ✿please jangan guna bahasa KESAT! ✿TQVM


Credit Section!

Template by : LiyanaIzzati
Basecode made by : AreQil
Background : Nurul Atiqah
Header : Nurin Asyada
Best view : Google Chrome


Snap snap ! :)


Holaaa fellas :) miss me ? *perasan luu :p hahaha. lama tak update kan? BUSY BUSY BUSY-.- okey now siti just nak tunjukkan hobby2 siti yang siti always buat sekarang. wanna know? tengok topic tu. snap snap means siti snap snap gambarlahh ;) al maklumlah sebab boring kan dah takda kerja. harapkan bf sms? petang siti nak balik kerja baru dia sms-.- huhhh! yelah orang SEBOK katakan. hmm, tengok gambar bawah nihh. siti tak guna CANON or NIKON or whatever blablablaaa ~ siti guna handphone jerr then edit guna PICSART jerr. btw memang puas hati edit guna tuu :D



* ni jam kakak siti. pinjam jerr okey :p hahaa









* semua gambar yang di atas siti snap dalam butik tempat kerja siti jerr hehehehe

* canteekkk kannn ? cun2 kereta ni parking lua butik tuu then siti snap :p hahaha tuan nya tak tau pun . nasib siti edit siti Blank kan no flat kereta tuu hahaha


*oppss! its me :)



* me with my BFF ( YUYUN )

*me again Ayniey Mc Dono

* my bff MIEYA mc dono ;)



* Yuyun Mc Dono ;D

* Lastly me again .. Kamu sajaa HAMIZAN 

thats all from me. Good night! wishing tomorrow a great day insyaAllah :) 

Wassalamualaikum :)

0 Lovely babe speak!